Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Ματιές” Γιουβέντους σε Γκριεζμάν

 

Το μέλλον του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι… δυσοίωνο, με τους Τορινέζους να εξετάζουν την περίπτωση του για το επόμενο καλοκαίρι.

Θεωρητικά, ο Γάλλος άσος θα μείνει στους “ροχιμπλάνκος”, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι ο παίκτης δεν θα παίξει όλους τους αγώνες που πρέπει (50%), για να αρθεί η “υποχρεωτική” και αυτόματη αγορά του από την Μπαρτσελόνα, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Μαδριλένοι θέλουν τον παίκτη, αλλά προτιμούν να διαπραγματευθούν μια καλύτερη συμφωνία με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”, η Γιουβέντους θα κινηθεί για να λύσει αυτόν τον “Γόρδιο Δεσμό”. Αυτό θα συμβεί, εάν ο Γκριεζμάν δεν υπογράψει τελικά με την Ατλέτικο (σ.σ. το συμβόλαιό του λήγει το 2024) και ως εκ τούτου πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος σε καλή τιμή κατά την επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στο ιταλικό δημοσίευμα, διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση επίσημης πρότασης από τη “Γηραιά Κυρία” και αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ο Γκριεζμάν θα πρέπει να μειώσει σημαντικά τις απαιτήσεις του.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ράνγκνικ επιβεβαίωσε την επαφή με Μπάγερν

admin

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος

admin

Κύπελλο γυναικών: Εθνικός-Βουλιαγμένη το ντέρμπι των ημιτελικών

admin