Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ματσάρα στο Καμπ Νου | Πάρτι… για τη Μπάγερν

 

Σε ένα φοβερό παιχνίδι, Μπαρτσελόνα και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Βαυαροί είχαν εύκολο απόγευμα στο Πλζεν επικρατώντας 2-4 της ομώνυμης ομάδας.

Σε ένα παιχνίδι, με εναλλαγές στο σκορ και αγωνία, “μπλαουγκράνα” και “νερατζούρι” μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, ενώ η Μπάγερν, είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν με 4-2, καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Μπαρτσελόνα-Ίντερ 3-3

Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που ήταν πιο κινητική στα πρώτο λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Απείλησε μόλις στο 9ο λεπτό, με τη δυνατή κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, που όμως κόπηκε πάνω στη γραμμή από τον Μιχιταριάν. Στο 17ο λεπτό, ήταν η σειρά της Ίντερ να απαντήσει, με τον Τζέκο ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, καθώς ο μπάλα μετά το σουτ του, σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ κανείς από τους συμπαίκτες του, δεν κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ. Στη συνέχεια, οι “μπλαουγκράνα” είχαν την πρωτοβουλία, με την Ίντερ να έχει περισσότερο παθητικό ρόλο, ψάχνοντας να βρει κενούς χώρους για να απειλήσει.

Στο 37ο λεπτό, οι “γηπεδούχοι” έχασαν εκ νέου ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Ραφίνια να αστοχεί από κοντά. Στο 40ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ, ο Ραφίνια έδωσε τη μπάλα στον Σέρχι Ρομπέρτο, εκείνος τροφοδότησε τον Ντεμπελέ, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα.

Το δεύτερο μέρος, ξεκίνησε με ονειρικό τρόπο για την Ίντερ, καθώς από νωρίς, έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπαστόνι τροφοδότησε τον Μπαρέλα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, γράφοντας το 1-1 για την ομάδα του. Οι “νερατζούρι” εμφανίστηκαν πολύ πιο βελτιωμένοι στο δεύτερο 45λεπτο και ειδικά μετά τη γρήγορη ισοφάριση, ψάχνοντας μάλιστα και δεύτερο τέρμα. Κάτι που κατάφερε στο 64ο λεπτό, μετά το λάθος του Μπούσκετς, που εκμεταλλεύτηκε ο Λαουτάρο, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή μέσα στο Καμπ Νόου.

Η Μπαρτσελόνα, έψαξε την απάντηση, με τον Λεβαντόφσκι ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οδσάιντ, καθώς ήταν εκτεθειμένος. Λίγα λεπτά αργότερα, οι “μπλαουγκράνα” απείλησαν και πάλι με τον Πολωνό, του οποίου η κεφαλιά πέρασε άουτ. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν καρπούς, στο 82ο λεπτό, με τον Λεβαντόφσκι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από διπλή προσπάθεια και να φέρνει ξανά το παιχνίδι στα ίσα.

H Ίντερ όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη, παγώνοντας και πάλι το Καμπ Νόου. Ο Μαρτίνες, είδε την κίνηση του Γκόζενς στην περιοχή, ο οποίος είδε την κίνηση του Γκόζενς, με τον τελευταίο να πλασάρει όμορφα για το 3-2. Η Μπαρτσελόνα όμως έβγαλε χαρακτήρα και αντίδραση, με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος με κεφαλιά “έγραψε” το 3-3.

Γκολ: 40′ Ντεμπελέ, 82′, 90+2′ Λεβαντόφσκι / 50′ Μπαρέλα, 64′ Μπούσκετς, 89′ Γκόζενς

Κίτρινες: 78′ Ντεμπελέ / 52′ Μαρτίνες, 55′ Στέφαν ντε Φράι, 84′ Μικίταριαν

Μπαρτσελόνα(Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (73′ Κεσιέ), Πικέ, Γκαρθία, Αλόνσο (72′ Μπαλντέ), Γκάβι (82′ Τόρες), Μπούσκετς (64′ Ντε Γιονγκ), Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια (64’Ανσού Φατί), Λεβαντόβσκι

Ίντερ(Ιντζάκι): Ονανά, Σκρίνιαρ, Ντε Φρέι, Μπαστόνι (86′ Ατσέρμπι), Ντάμφρις, Μπαρέλα (85′ Ασλάνι), Τσαλχάνογλου (76′ Γκόζενς), Μικιταριάν, Ντιμάρκο (67′ Νταρμιάν), Μαρτίνες, Τζέκο (76′ Μπελανόβα)

Βικτόρια Πλζεν – Μπάγερν Μονάχου 2-4

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία άνοιξε από πολύ νωρίς το σκορ. Οι παίκτες της έκρυψαν τη μπάλα, με τον Μανέ να τελειώνει ονειρικά τη φάση και να… ανοίγει λογαριασμό. Στο 14ο λεπτό, οι Βαυαροί έκαναν το 2-0, μετά από όμορφο γύρισμα του Κομάν, που βρήκε τον Μίλερ, με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Η Μπάγερν, μετέτρεψε το παιχνίδι σε διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Γκορέτσκα να σκοράρει δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά και να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπάγερν μπήκε με την ψυχολογία των τεσσάρων τερμάτων, ενώ από την άλλη η Βικτόρια Πλζεν, έψαξε να βρει ένα γκολ που θα της έδινε ψυχολογία. Στο 62ο λεπτό, οι “γηπεδούχοι” με το φανταστικό βολέ του Βλκάνοβα από το όριο της περιοχής, μείωσαν το σκορ. Οι “γηπεδούχοι” βρήκαν και πάλι δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Γιαν Κλίμεντ, ο οποίος έκανε το 2-4 για την ομάδα του.

Γκολ: 62′ Βλκάνοβα, 75′ Κλίμεντ / 10′ Μανέ, 14′ Μίλερ, 25′, 35′ Γκορέτσκα

Κίτρινες: 78′ Μοσκέρα / 64′ Μαζραουί, 90′ Ζάμπιτσερ

Βικτόρια Πλζεν(Μπίλεκ): Στάνεκ, Χάβελ (46′ Χόλικ), Τιτζάνι, Γεμέλκα (46′ Πέρνιτσα), Κάλβαχ, Μπούχα, Κόπιτς (25′ Ζίρκα), Βλκάνοβα (85′ Πίλαρ), Μοσκέρα, Χόρι (46′ Κλίμεντ)

Μπάγερν Μονάχου(Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Μαζραουί, Παβάρ, Ουπαμεκανό (70′ Βάντερ), Στάνισιτς, Γκορέτσκα (56′ Χράφενμπερχ), Κίμιχ, Σανέ (70′ Ζάμπιτσερ), Μίλερ (28′ Τελ), Κομάν (46′ Τσούπο Μότινγκ), Μανέ

H βαθμολογία του ομίλου: 

  1. Μπάγερν Μονάχου 12

2. Ίντερ 7

3.Μπαρτσελόνα 4

4. Βικτόρια Πλζεν 0

Επόμενη Αγωνιστική: 

26/10

19:45 Βικτόρια Πλζεν-Ίντερ

22:00 Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

 

 

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πλέι άουτ Σούπερ Λίγκα: Αγώνες επιβίωσης για Κηφισιά και Παναιτωλικό – Που μπορείτε να δείτε τους αγώνες

admin

Γερμανία (30η Αγωνιστική): Ντέρμπι ουραγών και ματς με ενδιαφέρον

admin

10χρονος φίλος του ΠΑΟ ευχήθηκε να συναντήσει τον Ζέκα και τον… συνάντησε

admin