Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαυρωτάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Θα διαλευκανθεί η υπόθεση του αγώνα μπάσκετ»

 

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου και την εκπομπή “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββατοκύριακου, η οποία είναι ύποπτη για χειραγώγηση. 

Ο Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε πως υπάρχουν στοιχεία που αξιλογούνται από τους αρμόδιους, όπως οι αλλαγές στις στοιχηματικές αποδόσεις, ενώ θα ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες από όσους μπορεί να γνωρίζουν το οτιδήποτε και εφόσον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, η υπόθεση θα παραπεμφθεί είτε στον Αθλητικό Εισαγγελέα είτε στην ΕΟΚ.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ανέφερε, επίσης, ότι τέτοιου είδους θέματα αναλαμβάνονται από την Ε.Π.ΑΘΛ.Α (Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας), στην οποία συνεργάζονται διάφοροι φορείς και αξιολογούν τις αναφορές που υπάρχουν για ύποπτα παιχνίδια.

Τελειώνοντας, ο Γιώργος Μαυρωτάς τόνισε πως η υπόθεση του συγκεκριμένου αγώνα θα διαλευκανθεί όσο πιο σύντομα γίνεται, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις, αναφέροντας ένα πρόσφατο παράδειγμα με χειραγωγημένο ποδοσφαιρικό αγώνα, για τον οποίο υπήρξαν και τιμωρίες.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Λημνιός: «Θα πάμε να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

admin

Ο Μίλικ έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό του Coppa Italia

admin

Άρσεναλ… πέντε αστέρων

admin