ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεικτά εστιατόρια επιλέγουν τελικά οι επιχειρηματίες της εστίασης

Επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων θα δημιουργηθούν στην εστίαση από τις 15 Ιουλίου, οπότε και οι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα Covid-free εστιατόριο ή μπαρ είτε μία μεικτή επιχείρηση με αυστηρότερα πρωτόκολλα λειτουργίας. Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης επέλεξαν να λειτουργήσουν τους χώρους τους ως μεικτά καταστήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΚΙΚΟΣ

www.ertnews.gr


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *