Μεικτά εστιατόρια επιλέγουν τελικά οι επιχειρηματίες της εστίασης

Επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων θα δημιουργηθούν στην εστίαση από τις 15 Ιουλίου, οπότε και οι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα Covid-free εστιατόριο ή μπαρ είτε μία μεικτή επιχείρηση με αυστηρότερα πρωτόκολλα λειτουργίας. Στη Θεσσαλονίκη η μεγάλη πλειοψηφία των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης επέλεξαν να λειτουργήσουν τους χώρους τους ως μεικτά καταστήματα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΚΙΚΟΣ
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης