ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μετά από 6 χρόνια σε κώμα και ένα παιδάκι που ποτέ δεν γνώρισε, ο Κυριάκος «έφυγε» για το μεγάλο «ταξίδι»

Ήταν 19 Ιανουαρίου 2017 όταν ο Κυριάκος Χριστοφή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο και από τότε νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση. Χθες Δευτέρα, έγινε γνωστό ότι δεν άντεξε άλλο και ξεψύχησε.

Ο Κυριάκος εργαζόταν στην εταιρεία Delivery4U, με τον Ανδρέα Σταύρου, φίλο, συνεργάτη και ιδιοκτήτη της εταιρείας, να σχολιάζει σε ανάρτησή του ότι ο αδικοχαμένος νέος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου.

Λίγο μετά το μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, τροχαίο, η σύζυγος του Κυριάκου Χριστοφή έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Ένα παιδί που ποτέ δεν γνώρισε, γιατί δεν πρόλαβε…

Η ανάρτηση του Ανδρέα Σταύρου:

«Η διεύθυνση και το προσωπικό της DELIVER4U, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κυριακού Χριστοφή. Ο Κυριάκος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές όλοι μαζί στην οικογένεια της DELIVER4U. Ήταν το χαμόγελο και η ενέργεια ειδικά τής απογευματινής βάρδιας. 19/1/2017 τα δρομολόγια του Κυριακού μας σταμάτησαν αφού οδηγός του ανέκοψε την πορεία. Από τότε ο Κυριάκος ήτανε σε κωματώδη κατάσταση και μετά από 6 χρόνια αγώνα, δυστυχώς έχασε την μάχη σήμερα 21/11/2022 στις 7 το πρωί. Ο Κυριάκος εγκαταλείπει σύζυγο και παιδάκι 6 χρόνων που δυστυχώς ποτέ δεν γνώρισε. Αιώνια σου ή μνήμη φίλε μας καλέ. Καλό Παράδεισο να έχεις λεβέντη μου και να καμαρώνεις τον γιόκα σου από ψηλά. Θα είσαι στις προσευχές μας.

Με θλίψη, Ανδρέας Σταύρου»

tilestwra.com

The post Μετά από 6 χρόνια σε κώμα και ένα παιδάκι που ποτέ δεν γνώρισε, ο Κυριάκος «έφυγε» για το μεγάλο «ταξίδι» appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάντηση ενός μαθητή στην ερώτηση «Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας» μας έκανε να νιώσουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ !!!

admin

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin
Translate »
×