Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφή από Super League 2 για τον Άρη Πετρούπολης

 

Σε μία σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων, που είναι πρωτοπόρος στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του επιτελικού μέσου από τον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή, Σαφέτ Ζαΐμι. Ο Αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 09/12/2002 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Πόντου και το πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ την περσινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη.

Παρότι δέχτηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Super League 2, το νέο ματς μεταγραφικό απόκτημα προτίμησε την φερεγγυότητα του Άρη Πετρούπολης, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν ακόμη μια υπέρβαση, εντάσσοντας στο δυναμικό του συλλόγου έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είχε κεντρίσει βλέμματα ομάδων από ανώτερες κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων ο Ζαΐμι έχει περάσει από τις υποδομές του Ατρόμητου. Καλωσορίζουμε τον Σαφέ Ζαΐμι και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin