Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφικές σειρήνες για τον Άμραμπατ

 

Σύμφωνα με το “Foot Mercato”, ο αδελφός του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ, Ίντερ και Τότεναμ.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο αδελφός του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ δεν έχει χάσει λεπτό από τα ματς της εθνικής του στο Μουντιάλ 2022 και είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 26χρονος χαφ της Φιορεντίνα έφτασε κοντά στην Τότεναμ, αλλά η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους “χάλασε”. Οι “πετεινοί” αναμένεται να επανέλθουν τον Ιανουάριο του 2023, αλλά θα έχουν… σκληρό ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με το “Foot Mercato”, για τον Μαροκινό μέσο ενδιαφέρεται τόσο η Ίντερ όσο και η Λίβερπουλ. Ο μάνατζερ του Σοφιάν Άμραμπατ είχε συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο κύλησε καλά και θα υπάρξει νέο ραντεβού μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του παίκτη στο τουρνουά.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Άμραμπατ μετράει 20 εμφανίσεις με τη Φιορεντίνα στο πρώτο μισό της σεζόν. Το συμβόλαιο του με τους Ιταλούς ολοκληρώνεται το 2024 και υπάρχει οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την τέχνη

admin

Μένει στη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

admin

Η Ίντερ θέλει να ανανεώσει τον Ιντζάγκι μέχρι το 2027

admin
Translate »
×