Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφικό ‘’μπαμ’’ από τον ΑΟ Λαμίας με την Λίβινγκστον

 

Η Καναδή ακραία, που είναι μέλος της Εθνικής της ομάδας και θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών στην Πολωνία, διαθέτει πλούσια καριέρα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του ΑΟ Λαμίας, καθώς προσθέτει στο ρόστερ του την Καρολάιν Λίβινγκστον. Η 26χρονη ακραία έχει καταγωγή από τον Καναδά και γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία στις 2 Απριλίου του 1996. Έχει ύψος 1,88 και αυτά που την ξεχωρίζουν στο παιχνίδι της είναι η καλή της υποδοχή και η δυνατότητά της να τελειώνει καλά τις φάσεις πάνω από το φιλέ.

Έχει αγωνιστεί διαχρονικά στην Queen’s Univ στον Καναδά (2014-15 και 2018-2019), στην Volley Lugano της Ελβετίας (2019-20), στην Jakarta BNI46 της Ινδονησίας (2019-20) και στην Municipal Olympique Mougins της Γαλλίας (2020-22).

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων η διεθνής Καναδή δήλωσε:

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για την ευκαιρία που μου δίνεται να ενταχθώ φέτος στην ομάδα του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος. Αυτή θα είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα και θέλω πραγματικά να κάνω ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα, να εργαστούμε σκληρά κι αρμονικά ώστε να χτίσουμε και να βελτιώσουμε ό,τι πέτυχε η ομάδα την περασμένη σεζόν”.

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αποσύρθηκε από το Masters της Μαδρίτης ο Τζόκοβιτς

admin

Στον τελικό της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

admin

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin