Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετακομίζει στην Κίνα ο Μπλέντσο

 

Μετά από 12 χρόνια στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ, ο Αμερικανός γκαρντ αλλάζει “σελίδα” στην καριέρα του, καθώς πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Σαρκς στο κινέζικο πρωτάθλημα.

Ο Έρικ Μπλέντσο μετά από 12 διαδοχικές χρονιές στο ΝΒΑ, έμεινε free agent για αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει… παραστάσεις και να μετακομίσει στην Κίνα για λογαριασμό των Σανγκάι Σαρκς.

Ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε από τους Φοίνιξ Σανς τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στη συνέχεια μετακόμισε στο Μιλγουόκι, όπου αγωνίστηκε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην πορεία, τα λεπτά συμμετοχής του στο παρκέ μειώθηκαν παίζοντας σε Νιου Όρλεανς Πέλικανς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, με αποτέλεσμα να μην βρίσκει φέτος ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπλέντσο μετά από 12 χρόνια και 756 ματς στο ΝΒΑ, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Κίνα και στους Σανγκάι Σαρκς, όπου βρίκσκονται και οι Μέλο Τρίμπλε, Τζαμάαλ Φράνκλιν και Μάικλ Μπίσλεϊ.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin