Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταξάς: «Πρέπει να δω το γκολ, μου είπαν πως δεν υπάρχει φάουλ»

 

Ο 55χρονος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, σε δηλώσεις του μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, στάθηκε στην επικείμενη φάση που σκόραρε η ομάδα του, αλλά ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για τη φάση, στην οποία βρήκαν δίχτυα οι Αρκάδες, ενώ σχολίασε και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες τους στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να δω το γκολ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ. Είχε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός. Ήθελα να φτιάξω μια ομάδα με πάθος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα το τρίποντο, αλλά παλέψαμε κόντρα σε μια ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η μαχητικότητα είναι κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε και να το έχουμε σε κάθε ματς. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν μαχητικότητα σε κάθε ματς. Έχουμε βάθος στην ομάδα, κοιτάμε τον αγώνα με τη Λαμία. Παίξαμε Δευτέρα και η Λαμία έπαιξε Σάββατο, θα έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης από εμάς. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ήταν ένας λόγος για τον οποίο κάναμε αλλαγές και στο ξεκίνημα του αγώνα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τζολάκης: Η μεγάλη βραδιά που το παιδί έγινε άνδρας

admin

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε έτοιμοι για οποιονδήποτε αντίπαλο»

admin

Νέα αποχή από τους παίκτες της ΑΕΚ

admin