ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Με ειδοποίησαν από το σχολείο της κόρης μου ότι κάθε μεσημέρι φεύγει με έναν άγνωστο»: Το βίντεο της μαμάς απέσπασε αμέτρητα σχόλια και πολλά γέλια

Όταν τα παιδιά μας βρίσκονται μακριά σας θέλουμε να είναι ασφαλή. Αυτός είναι και ο λόγος που από μικρά τους μαθαίνουμε το “δεν μιλάμε σε αγνώστους” και τα συμβουλεύουμε τι να κάνουν σε μία έκτακτη ανάγκη. Βέβαια, όσο κι αν προσπαθούμε, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί τους 24 ώρες το 24ωρο. Τα πάμε στο σχολείο, τα αφήνουμε εκεί και ελπίζουμε, ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι να τα συναντήσουμε ξανά.

Τι γίνεται, όμως, όταν σε καλούν από το σχολείο του παιδιού σου, για να σε ενημερώσουν, ότι η κόρη σου φεύγει κάθε μεσημέρι με έναν άγνωστο, ο οποίος σίγουρα δεν είναι ο μπαμπάς της; Μια μαμά που έζησε ακριβώς αυτό περιγράφει και ενημερώνει μέσω video που ανέβασε στο TikTok.

@heyshantaqtv

#momsover40 #momsoftiktok #momlife #strokesurvivor

♬ original sound – Free Holistic Giggles

Όπως η ίδια εξηγεί, η σχέση της με την κόρη της είναι εξαιρετική, ωστόσο είχε ζητήσει από το σχολείο να την ενημερώνουν για οτιδήποτε περίεργο μπορεί να έπεφτε στην αντίληψή τους.

“Άρχισα να ζητάω πληροφορίες για τον εν λόγω άνδρα. Όταν ρώτησα πώς ήταν εμφανισιακά μου είπαν, ότι είχαν μία φωτογραφία πλάτης, που τον δείχνει να φεύγει με την κόρη μου. Δεν είχε μαλλιά και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και φαρδιά ρούχα.”

Όταν είδα η γυναίκα τη φωτογραφία άρχισε να τρέμει: “Ήμουν εγώ -χωρίς την περούκα μου!

Όπως καταλαβαίνετε, το βίντεο της μαμάς έγινε viral σε δευτερόλεπτα, απέσπασε αμέτρητα σχόλια και πολλά γέλια και φυσικά έναν μεγάλο αναστεναγμό ανακούφισης από όλους, αφού η κόρη της είναι απόλυτα ασφαλής.

Ωστόσο, η μαμά ήθελε με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο, να κάνει ένα κάλεσμα προς όλες τις γυναίκες που για τους δικούς τους λόγους φορούν περούκα, να μην ντρέπονται να μιλήσουν ανοιχτά γι’αυτήν και, κυρίως, να μην διστάζουν να κυκλοφορούν έξω και χωρίς αυτήν!

olagiatingunaika.gr

The post «Με ειδοποίησαν από το σχολείο της κόρης μου ότι κάθε μεσημέρι φεύγει με έναν άγνωστο»: Το βίντεο της μαμάς απέσπασε αμέτρητα σχόλια και πολλά γέλια appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Κάνει καλό ένα σφηνάκι με ελαιόλαδο το πρωί; Ειδικοί επισημαίνουν τα υπέρ και τα κατά

admin

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

admin

Πόση ζάχαρη επιτρέπεται για τον καθένα: Υπολογισμός ημέρας

admin