Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Μάλτση και Κωνσταντινίδου στη Ρόδο η “γαλανόλευκη”

 

Η Εθνική Γυναικών είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Ρόδο για τους αγώνες της με την Εσθονία και την Μεγάλη Βρετανία για την προκριματική φάση του Eurobasket 2023 και μαζί της θα βρίσκονται δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για τους προκριματικούς αγώνες του Eurobasket 2023 κόντρα σε Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο. Τα κορίτσια δεν θα είναι μόνα τους, καθώς θα γίνουν παράλληλες δράσεις που θα γεμίσουν το νησί μπάσκετ με δύο από τις κορυφαίες αθλήτριες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, την Άννη Κωνσταντινίδου και την Εβίνα Μάλτση να δίνουν το… “παρών”.

Η Μάλτση  υπεύθυνη πλέον για την προώθηση του μπάσκετ γυναικών, θα ταξιδέψει στο νησί των Ιπποτών από τις 20 Νοεμβρίου, μαζί με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας και θα επισκεφθεί δημοτικά σχολεία, τοπικούς συλλόγους, τις προπονήσεις της μικτής Δωδεκανήσου και θα παίξει με τα παιδιά, βοηθώντας την αγάπη τους για την πορτοκαλί μπάλα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Το ίδιο θα κάνει και μία άλλη μεγάλη μορφή του ελληνικού μπάσκετ, η Άννη Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη του μπάσκετ γυναικών, η οποία θα ταξιδέψει δύο μέρες αργότερα.

Παράλληλα, θα παραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα για προπονητές που διοργανώνει το εκπαιδευτικό τμήμα της ΕΟΚ, ενώ θα γίνουν συζητήσει και ενημερώσεις προς μαθητές, μαθήτριες, αθλήτριες και γονείς. Μαζί θα… προσγειωθούν στη Ρόδο και τα προγράμματα “Τρίποντα στα Σχολεία” και “Her World, Her Rules” που θα συστήουν το μπάσκετ σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Βασικό στοιχείο όλων αυτών των παράλληλων δράσεων είναι οι άνθρωποι της Ρόδου και ασχολούνται με το μπάσκετ να μιλήσουν γι’ αυτό, να ανταλλάξουν απόψεις, σκέψεις, αλλά και προβληματισμούς, βοηθώντας το άθλημα που όλοι αγαπάμε να ανθίσει ακόμη περισσότερο σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδας. //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

admin
Translate »
×