Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με… μαγικό Μπράουν η Μακάμπι προκρίθηκε στον τελικό του League Cup

 

Η ομάδα του “λαού” κατάφερε να επιβληθεί της Χαποέλ Χολόν με 97-91 και έτσι πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του League Cup του Ισραήλ, το οποίο διεξάγεται στην Χαντέρα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ άντεξε στην πίεση της Χολόν και κατάφερε στο τέλος να “χαμογελάσει” επικρατώντας με 97-91, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό του League Cup του Ισραήλ, εκεί που περιμένει ήδη η Χάποελ Τελ Αβίβ που απέκλεισε στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Κορυφαίος για την ομάδα του “λαού” ήταν ο Λορένζο Μπράουν. Ο “νατουραλιζέ” Ισπανός γκαρντ λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Eurobasket, τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους, 12 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, ο Μπράουν μέτρησε 2/2 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 3/3 ελεύθερες βολές.

Μεγάλη ήταν και η συνεισφορά του Άλεξ Πόιθρες, ο οποίος έφτασε επίσης στο double-double μετρώντας 17 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 14 πόντους είχαν οι Μπόλντγουϊν, Μένκο και Νίμπο. Από την άλλη μεριά, για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζο Ράγκλαντ, ο οποίος “σταμάτησε” στους 24 πόντους με 8/15 προσπάθειες.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 52-40, 79-61, 97-91


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Ζέσους:«Δεν φταίει ο εφησυχασμός για το τέλος του ρεκόρ νικών της Αλ-Χιλάλ»

admin

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin