Με νίκες συνέχισαν Πρωτέας και Χανιά

Με εξαιρετική εμφάνιση από τη δεύτερη περίοδο και μετά, η ομάδα από τη Βούλα επικράτησε στην αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ με σκορ 74-55, ενώ το σύνολο της Κρήτης κέρδισε τη Δάφνη με 63-59.
Τζάμπολ έγινε σήμερα (28/12), στον 2ο γύρο της Α1 γυναικών και για τη 12η αγωνιστική. Τα Χανιά πήραν νίκη… ανάσα κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με τελικό σκορ 63-59. Ο Πρωτέας Βούλας υπέταξε τον ΠΑΟΚ με 74-55 με εξαιρετική εμφάνιση από τη δεύτερη περίοδο και μετά. Ο “δικέφαλος του βορρά” προβληματίζει με την εικόνα του και γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττα του.
Ο ΠΑΟΚ, που έπεσε στο 6-6, προηγήθηκε μέχρι και 16 πόντους στην πρώτη περίοδο, όμως ο Πρωτέας Βούλας ανεβάζοντας την απόδοσή του, προσπέρασε στο ημίχρονο και έφτασε τελικά σε μια άνετη νίκη, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 5-7.//
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης