Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τα γνωστά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

 

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Τετάρτης (5/10), με τους Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη να ακολουθούν ατομικό, ενώ Ολιβέιρα και Τόμας, συνέχισαν με θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό (9/10, 16:30), αντιμετωπίζοντας τα γνωστά του προβλήματα. Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Οι Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης συνέχισαν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ με θεραπεία συνέχισαν οι Ολιβέιρα και Τόμας. Την Πέμπτη (06.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Λιβαδειά συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (05.10) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα άκρως ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν αρχικά παιχνίδι κατοχής σε μεγάλο γήπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και πάλι σε καταστάσεις 10 Vs 10 και στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης . Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο. Την Πέμπτη (06.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Οδεύει προς Νάπολι ο Ντέηβιντ

admin

Η Marca αποθεώνει τον Mεντιλίμπαρ

admin

Ραντεβού στο αεροδρόμιο με υποδοχή ηρώων μετά την πρόκριση στην Πόλη

admin