Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη η “12αδα” του “τριφυλλιού”, εκτός ο Γκριγκόνις

 

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση του και έτσι θα είναι στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ. 

Με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός σήμερα (23/11, 21:00) κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση από το παιχνίδι με την Καρδίτσα και είναι κανονικά στη διάθεση του “τριφυλλιού” για το ματς με τους Ιταλούς, ενώ στη “12αδα” τη θέση του Λιθουανού γκαρντ θα πάρει ο Νίκος Χουγκάζ.

Για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Σέμι Οτζελέγε, που ήταν αμφίβολος, θα βρεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια. Στη δράση επέστρεψε και ο Ίφε Λούντμπεργκ.

Παναθηναϊκός (Ντέγιαν Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Βίρτους Μπολόνια (Σέρτζιο Σκαριόλο): Κορντινιέ, Μάνιον, Μπελινέλι, Παγιόλα, Μπακό, Τζαϊτέ, Λούντμπεργκ, Χάκετ, Μίκι, Ουίμς, Οτζελέγε, Τεόντοσιτς. //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαννακόπουλος: Στήριξη στον Αταμάν

admin

Final-4 BCL: H… φουτουριστική φωτογράφηση του Περιστερίου για το

admin

Υπό κυβερνητική επιτήρηση η ισπανική ομοσπονδία

admin