Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον Στάγιτς στην αποστολή ο Παναιτωλικός

 

Με νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα 22χρονο Σέρβο , αλλά και με σημαντικές απουσίες, θα μεταβεί ο Παναιτωλικός στον Βόλο, για την αυριανή (28/1, 19:30) αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Super League με την τοπική ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα, Γιάννη Ανέστη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, τους επίσης τραυματίες Μπάλαν και Αποστολάκη, καθώς και τον Μλάντεν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Τα ονόματα αυτά συμπληρώνουν το απουσιολόγιο, όπου παραμένουν… εγγεγραμμένοι οι χειρουργημένοι Μπακάκης και Νταγκό, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Βαρόνε, που είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν τις προσεχείς ημέρες από την ομάδα του Αγρινίου.

Στη διάθεση του Αναστασίου για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό βρίσκονται οι Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×