MEDIA

Με υψηλό πυρετό επέστρεψε από το Νταβός ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέστρεψε από το Νταβός με υψηλό πυρετό, παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί, λόγω της εμφάνισης γρίπης τύπου Α Η1Ν1.

Ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε στο ΣΚΑΪ για την υγεία του κ. Μητσοτάκη και επεσήμανε ότι αναλόγως της εξέλιξής της, ενδέχεται να αναβληθεί το υπουργικό συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 23/1 και το οποίο θα συμπεριελάμβανε και το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών που επίσης ήταν προγραμματισμένος για την ίδια ημέρα.

Επιπλέον, υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με την επίσκεψη του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, που είχε προγραμματιστεί για τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή.

Υπάρχουν αναφορές ότι 50 από τους 30 βουλευτές της ΝΔ σκέφτονται να καταψηφίσουν ή να απέχουν από τις αποφάσεις του κόμματος, αλλά η πολιτική βαρύτητα των γεγονότων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη στάση που θα υιοθετήσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης, η οποία θα καθοριστεί κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Στη φυλακή τελικά ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στο Βόλο

Ογκομετρική Δίαιτα – Χάστε κιλά χωρίς να πεινάσετε!

Μια χούφτα σε προστατεύει από Αλτσχάιμερ, σου δίνει ενέργεια και ρυθμίζει το σάκχαρο!

The post Με υψηλό πυρετό επέστρεψε από το Νταβός ο Κυρ. Μητσοτάκης appeared first on KalimeraEllada.gr.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Kalimera_Ellada

Πως σας φάνηκε το αρθρο?

ΑΠΙΘΑΝΟ
0
ΚΑΛΟ
0
ΜΕ ΑΡΕΣΕ
0
ΟΚ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
0
ΧΑΧΑ ΕΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ
0

You may also like

More in:MEDIA

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *