Image default
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

«Μην το πείτε ποτέ αυτό»: Σπαράζει η Δώρα Τσαμπάζη στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, με αφορμή τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον.

Ο Ολυμπιονίκης στις 14 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη από την πρώτη στιγμή, μέχρι και σήμερα, δεν έπαψε να τιμά τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Η Δώρα Τσαμπάζη αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει συγκινητικά λόγια για τον σύζυγό της κι αυτό έκανε για ακόμη μια φορά με αφορμή τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα δυο της παιδιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά την απώλεια του συζύγου της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής.

Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.”

Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δώρα Τσαμπάζη.

The post «Μην το πείτε ποτέ αυτό»: Σπαράζει η Δώρα Τσαμπάζη στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Δημήτρης Σ

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×