Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μητσοτάκης: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα, πού ήταν η εγκληματική οργάνωση;»

 

Ο πρωθυπουργός της χώρας μας, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1, έδωσε τη δική του απάντηση για όλα όσα είπε ο Γιάννης Βρέντζος, μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Τ’ άκουσα κι εγώ αυτά. Εγκληματική οργάνωση κατά τον εκπρόσωπο της ομάδας στο ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια εις βάρος του Ολυμπιακού. Είμαι Ολυμπιακός προσωπικά. Ο Ολυμπιακός πήρε τρία πρωταθλήματα, αν δεν κάνω λάθος με 26, 19 και 18 βαθμούς από τον δεύτερο τα τελευταία τρία χρόνια. Πού ακριβώς ήταν αυτή η εγκληματική οργάνωση τότε; Αυτό ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο περιμένω να καταδικαστεί με απόλυτη σαφήνεια από τη διοίκηση της ομάδας.

Θα σας πω όμως και κάτι ευρύτερο κ. Χατζηνικολάου. Κάποιοι έχουν εμπλέξει τους ρόλους τους εδώ πέρα. Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή μπορεί να έχουν μια ομάδα ή να ελέγχουν κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ή ενδεχομένως και τα δύο, να θεωρούν ότι μπορούν να εκβιάζουν, να υπαγορεύουν στην Κυβέρνηση, να υπονομεύουν, αλλάζοντας απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη την διαδρομή της χώρας. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε εδώ πέρα ότι οι ρόλοι του καθενός είναι απόλυτα καθορισμένοι. Η Κυβέρνηση έχει λαϊκή νομιμοποίηση, εκλεγόμαστε από τον λαό. Θέλουμε τους επιχειρηματίες συμμέτοχους στην προσπάθεια προόδου της χώρας.

Δεν είναι όμως, ούτε υποβολείς μας, ούτε είναι φορείς των δικών τους συμφερόντων, που πιέζουν την Κυβέρνηση για να γίνει το δικό τους χατίρι. Άρα το μήνυμα, το οποίο στέλνω προς κάθε κατεύθυνση είναι ότι η Κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά, ούτε δεχόμαστε πιέσεις, ούτε είμαστε αντικείμενα εκβιασμού και καλά θα κάνουν όλοι να αναλογιστούν ποιοι είναι οι ρόλοι τους. Και δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση, απευθύνομαι συνολικά».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Oι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των playoffs

admin

Ρεάλ Μαδρίτης: «Όχι» στα 80 εκατ. της Λίβερπουλ για Ροντρίγκο

admin

Καρυπίδης: «Να εφαρμοστεί η προκήρυξη»

admin
Translate »
×