Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μιλενκόσκι: «Η πρόκριση δεν τελείωσε ακόμα, μας ζήτησαν συγγνώμη οι διαιτητές»

 

Για την πιθανή ανατροπή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη μίλησε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά”, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για τη διαιτησία του αγώνα. 

Την εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ από την Μακάμπι γνώρισε ο ΠΑΟΚ για τους “16” του Challenge Cup και πλέον στρέφεται στον επαναληπτικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη (15/12), προκειμένου να “κυνηγήσει” την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά”, Γιόσκο Μιλενκόσκι στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι ανατρέψιμο το σκορ ενόψει της επόμενης μεταξύ τους αναμέτρησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο διαιτητικό λάθος όπως είπε στο τέλος του παιχνιδιού, που στέρησε και τη νίκη για τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Είναι δύσκολο να πεις κάτι μετά από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να κερδίσουμε έστω έναν πόντο από το παιχνίδι, ο οποίος θα έκανε τον επαναληπτικό μία πιο εύκολη υπόθεση. Είχαμε στο χέρι μας το δεύτερο σετ, αλλά και το τέταρτο, κερδίσαμε κρίσιμους πόντους, αλλά δυστυχώς οι διαιτητές του αγώνα δεν πήραν σωστές αποφάσεις.

Υπήρχαν μεγάλες διαμαρτυρίες μετά το παιχνίδι, ωστόσο αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η «συγγνώμη» για τα λάθη που έκαναν. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν πιο δύσκολο δρόμο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι, και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι η πρόκριση!». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει και επίσημα τις πύλες του

admin

Μπεσίκτας: Επαφές με τον Πεπ Λίντερς

admin

Ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη για να… χαλάσει το ισπανικό «πάρτι»

admin