Image default
MEDIA

Μιχάλης Αεράκης – Στέλλα Γκίκα: Παππάς και παππαδιά δίνουν Spoiler για τον Σασμό

Μιχάλης Αεράκης Σασμός

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του «Σασμού», Στέλλα Γκίκα και Μιχάλης Αεράκης, μίλησαν στη «Super Katerina» για τις καθηλωτικές εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά, για τους ρόλους τους που έχουν διχάσει, καθώς και για τα γυρίσματα.

Το ζευγάρι αυτό, παππάς και παππαδιά είναι πάντα μέσα σε όλα και γνωρίζουν πάντα τι συμβαίνει στο χωριό, αλλά και στις δύο οικογένειες που “ενώνονται” μέσω μιας μεγάλης βεντέτας.

Ειδικά ο παππά Μιχάλης γνωρίζει πάρα πολλά. Είναι εκείνος που φυγάδευσε τον Παύλο Βρουλάκη και τώρα τον ικετεύει να εξαφανιστεί, για να μην ανοίξει νέος αιματηρός κύκλος… Τι δήλωσαν οι ηθοποιοί για τις εξελίξεις;

Σασμός στιγμιότυπο

Ο παππά Μιχάλης παλεύει να σβήσει την βεντέτα

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά Σασμός, ξεκαθαρίζοντας πως ο παππάς του χωριού προσπαθούσε και προσπαθεί να κατευνάσει τις φωτιές. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

»Η σχέση του παπά με τον Παύλο είναι αυτή που είπες. Είναι παιδικοί φίλοι και προέτρεψε τον Παύλο να φύγει 20 χρόνια γιατί το κακό θα μεγάλωνε […] Εκεί ο παπάς καλείται να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο. Έναν πυροσβεστικό ρόλο για να μη φουντώσει όλη η κατάσταση. Το τι θα γίνει θα δούμε”.

»Ο παπάς έχει το απόρρητο. Η εξομολόγηση είναι το πιο ιερό μυστήριο και δεν αποκαλύπτει τίποτα και για κανέναν λόγο. Για αυτό και η γκρίνια με την παπαδιά».

Για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, αλλά και για τους έρωτες τις σειράς που έχουν διχάσει, ο ηθοποιός επισήμανε:

«Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα μας αφήσουν να χαρούμε […] Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα γίνει με τον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας. Είναι ένα πρότυπο ζευγαριού, που δεν το συναντάς εύκολα. Αποκλείω να μην είναι μαζί στο τέλος».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μιχάλης Αεράκης – Στέλλα Γκίκα: Παππάς και παππαδιά δίνουν Spoiler για τον Σασμό appeared first on Youfly.


Μετάβαση στην Πηγή Youfly.com
Author: Youfly.com Ιωάννα Παναγιώτη

Σχετικές αναρτήσεις

Τελικός Conference League – OPAP Arena: Πώς μπορεί να αλλάξει η έδρα αν προκριθεί ο Ολυμπιακός

admin

Παράδεισος Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 133-137

admin

Παγιδευμένοι: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 52-53

admin