Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μοναδικός απών ο Βέρμπιτς από την προπόνηση του Παναθηναϊκού

 

Oι “πράσινοι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (06/03, 19:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να είναι η μοναδική απουσία από το ομαδικό πρόγραμμα της ομάδςα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ματς της Δευτέρας (06/03, 19:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει μοναδικό “πονοκέφαλο” την απουσία του Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Συγκεκριμένα, οι “πράσινοι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό να ταλαιπωρείται από την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στον δικέφαλο πριν το ντέρμπι “αιωνίων”, συνεπώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση του “τριφυλλιού” περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι στα τρία τέταρτα του γηπέδου, αλλά και εξάσκηση στα τελειώματα. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ακόμη δυο προπονήσεις, πριν βγει η αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας (06/03, 19:30). //

Αναλυτικά η “πράσινη” ενημέρωση:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκη της Φενέρ με θετικό Παπαγιάννη

admin

Με φόρα στα προημιτελικά της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς

admin

Ψάρρας: «Η αποδοχή που έχει το μοντέλο του Μίλωνα πρέπει να γίνει αποδεκτό από την Ελληνική κοινωνία» (video)

admin