Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουνάφο: «Αν κερδίζαμε θα μας τοποθετούσε πιο κοντά στον στόχο μας»

 

Ο ένας εκ των αρχηγών του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε αμέσως μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, για τη σημαντικότητα του παιχνιδιού, αλλά και την εικόνα της ομάδας του.

Ο Χουάν Μουνάφο, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην δυναμική του Παναιτωλικού αλλά και στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Αυτό το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μας, για την πορεία μας γιατί αν κερδίζαμε θα μας τοποθετούσε πιο κοντά στον στόχο μας αλλά εντάξει… Ξέραμε το πλάνο μας, ξέραμε πως ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα αμυντικά, ότι θα ερχόντουσαν εδώ για να κλειστούν και να προσπαθήσουν να φύγουν με αντεπιθέσεις. Αλλά εντάξει, έγινε έτσι το παιχνίδι, ήταν στα … πόδια μας να προσπαθούμε να βρούμε τους κενούς χώρους στην άμυνα, δεν μπορούσαμε τόσο πολύ όπως θέλαμε, δεν κάναμε και πολλές ευκαιρίες …. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι για να μπορούμε να παίρνουμε τ’ αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τις ευκαιρίες της ομάδας του: «Εντάξει ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που είναι σκληρή αμυντικά, κλείνει καλά τους χώρους κι είναι δύσκολο να βρεις χώρους αλλά είπαμε, μπορεί να έπρεπε να κυκλοφορήσουμε πιο γρήγορα την μπάλα, το θέλαμε όμως πολλές φορές προσπαθείς να βρεις χώρο στο κέντρο και αργείς να πας στα πλάγια … Το πλάνο μας ήταν αυτό, προσπαθήσαμε, το θέλαμε και συνεχίζουμε.

Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε γρήγορα την μπάλα, όταν τη χάναμε να πάμε γρήγορα στην ανάκτηση για να κάνουμε νέα επίθεση, κρατώ το αμυντικό κομμάτι που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια, τη διάθεση, είναι δύσκολο να μας κάνουν φάση. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι και μετά πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε και γκολ που είναι και το πιο δύσκολο για να πάρουμε βαθμούς».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αναχώρησε για την Αττάλεια η ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων βάδην

admin

Nάγκελσμαν ως το 2026 στην εθνική Γερμανίας

admin

Τσιτσιπάς: «Μου αρέσει που είμαι σε αυτό το σερί»

admin