Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρίνιο: «Η Νάπολι έχει κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα, ο Ζανιόλο θέλει να φύγει»

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τη Νάπολι (29/1, 21:45), θέλησε να συγχαρεί την ομάδα του ιταλικού νότου για την… κατάκτηση της Serie A, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Ρόμα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρευρέθηκε σε συνέντευξη Τύπου πριν από παιχνίδι, μετά από τρεις μήνες και άφησε αρκετές… αιχμές για τον Νικολό Ζανιόλο, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την περίπτωση του Ζανιόλο:

«Ο παίκτης λέει ότι θέλει να φύγει, εδώ και ένα μήνα. Μετά το παιχνίδι με τη Σπέτσια, έδωσα ρεπό τη Δευτέρα και την η προπόνηση ήταν προαιρετική. Όλοι οι παίκτες που δεν έπαιξαν με τη Σπέτσια προπονήθηκαν, ενώ άλλοι ήρθαν στο προπονητικό κέντρο ούτως ή άλλως. Αυτούς τους παίκτες θέλουν οι προπονητές. Ακόμα και εκείνοι που δεν παίζουν, πρέπει να είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα. Αυτούς θέλω. Είχα πει ότι περίμενα να μείνει, όμως όταν ένας παίκτης λέει συνεχώς σε όλους ότι δε θέλει να φοράει τη φανέλα της Ρόμα, σημαίνει ότι δεν είναι χαρούμενος. Ο Ζανιόλο δε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι, επικεντρωνόμαστε στον αγώνα και στους παίκτες που θα παίξουν».

Για τη Νάπολι:

«Η Νάπολι έχει κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα, δικαιωματικά. Συγχαρητήρια. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι 12 βαθμούς μπροστά, χωρίς να μπορεί να την “τρομάξει” κάποια άλλη ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι δικό τους. Αν με ρωτήσεις αν έχει βγει η Ρόμα από τη διεκδίκηση, θα σου πω όχι, αλλά έχουν πάρει ήδη το πρωτάθλημα».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΟΚ: Στη διάθεση του κοινού το δεύτερο “σετ” εισιτηρίων

admin

Κόντρα στη Μίλαν για το… όνειρο ο Ολυμπιακός

admin

Με ράλι ο Τσιτσιπάς έσωσε την παρτίδα – Πρόκριση για τέταρτη φορά στα ημιτελικά του όπεν της Βαρκελώνης

admin