Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέος: «Όχι στο Πανθεσσαλικό ο Τελικός Κυπέλλου, δεν θα γίνει η πόλη μου πεδίο μάχης»

 

Ο δήμαρχος Βόλου, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Μαγνησίας, αναφερόμενος στον τόπο διεξαγωγής του τελικού του θεσμού, κάνοντας ξεκάθαρο πως ο ίδιος δεν προτίθεται να διαθέσει το “Πανθεσσαλικό”.

Ανένδοτος όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή την Μαγνησίας. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα επιτρέψει να διεξαχθεί στο “Πανθεσσαλικό” ο τελικός, ενώ πρόσθεσε πως δεν θέλει η πόλη του να γίνει… πεδίο μάχης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό»

Και πρόσθεσε: «Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μένει Λισαβόνα ο Αμορίμ

admin

Μπράουν: «Θα φύγουμε από την Αθήνα με το 2-0»

admin

Ζντο νίκης χωρίς τον αρχηγό δεν γίνεται (video)

admin