Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπακασέτας: «Είδα το σορτσάκι το μπλε και πέρασα την πάσα»

 

Ο αρχηγός της “γαλανόλευκης” στάθηκε στην ασίστ που έδωσε στον Γιώργο Μασούρα για το δεύτερο γκολ κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ ευχαρίστησε και τους γιατρούς της Εθνικής ομάδας για τη συμβολή τους στο να αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

Για την ασίστ στο γκολ του Μασούρα: «Θέλω αν ευχαριστήσω τον γιατρό της Εθνικής και τους φυσιοθεραπευτές γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιζα. Έκαναν τρομερή δουλειά, έκαναν ό,τι περνούσαν από το χέρι τους για να παίξω. Στο 2-1 κοντρολάρω για να σουτάρω, αλλά κάνω κακό κοντρόλ. Είδα λίγο το σορτσάκι το μπλε και πέρασα την πάσα. Ήμουν σίγουρος για τον Μασούρα ότι θα σκόραρε. Στο δεύτερο μέρος δεν δώσαμε περιθώρια, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα υπάρχουν και ματς που δεν θα είμαστε καλοί, αλλά δείξαμε ότι καταλάβαμε τα λάθη μας και το αποδείξαμε».

Για την εικόνα της Εθνικής: «Το λιθαράκι το έχουμε βάλει από τον Ιούνιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, υπάρχει εμπειρία στην ομάδα, τα νέα παιδιά είναι πολύ κοντά σε εμάς τους πιο έμπειρους, οπότε είναι στο χέρι μας να παρουσιάζουμε το σημερινό πρόσωπο και να βελτιωνόμαστε».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin

Η Ακρόπολη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα (video)

admin

Παρών ο Καρούσο στον τελικό των Play In

admin