Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στα θύματα της θύρας 7»

 

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Άλμπα Βερολίνου, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου στα θύματα της Θύρας 7, ενώ μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας πως οι “ερυθρόλευκοι” έλεγξαν το παιχνίδι.//

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όπου παίζουμε έχουμε στήριξη. Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό, είναι η επέτειος της Θύρας 7 που χάσαμε 21 φίλους της ομάδας. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη τους»

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ελέγξαμε το παιχνίδι για τρεις περιόδους μέσα από την άμυνά μας. Είναι σημαντικό να τελειώνουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας ήταν πολύ σοβαροί. Δεν υποτιμούμε τα παιχνίδια εδώ γιατί είχαμε αρκετές δυσκολίες παλιότερα», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σύγχρονο και λειτουργικό το κλειστό προπονητήριο στίβου του ΟΑΚΑ

admin

Στις ΗΠΑ οι Διαμαντίδης και Καλαμπόκης

admin

Αποφόρτιση για Σπόραρ και Σχένκεφελντ

admin
Translate »
×