Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας: «Να πάρουμε καλές αποφάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας»

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λίγο πριν την άφιξη της αποστολής για το Τελ Αβίβ, μίλησε για τους Μπράουν και Μπόλντγουιν, για τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι, αλλά και για τα “κλειδιά” της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούνται από τους Ισραηλινούς (22/11, 21:05) για την 9η αγωνιστική της Euroleague, με τον έμπειρο κόουτς να επισημαίνει ότι η ομάδα του πρέπει να ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ, ενώ αναφέρθηκε και στην άμυνα των “κίτρινων”.

«Τα δύο combo γκαρντ που παίζουν στην περιφέρεια, ο Μπράουν και ο Μπόλντγουιν παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και φυσικά του σκορ και θα είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

«Προφανώς αναλύσαμε τον τρόπο που παίζουν, χρησιμοποιούν κάποιες ματς-απ ζώνες, στην ουσία είναι man to man με αλλαγές η άμυνά τους. Έχουμε ένα πλάνο και ελπίζουμε να πάει καλά. Πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα. Πιέζουν πάρα πολύ και τις εισαγωγικές πάσες, για αυτό πολλές φορές κλέβουν τη μπάλα και με τους ψηλούς και ανοίγουν το παιχνίδι στο transition» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ τόνισε:

«Είναι μια ομάδα που πάει με δύναμη στο επιθετικό ριμπάουντ και αρέσκεται να παίζει με δύο αθλητικά πεντάρια στην 5άδα, τον Πόιθρες και τον Νίμπο. Γενικά πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να εκτελέσουμε με υπομονή, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να πάρουμε καλές αποφάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε, έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γκράινερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

admin

Οι Θάντερ διέλυσαν τους Πέλικανς και έκαναν το 2-0

admin

Oι Χιτ έκαναν το break στη Βοστώνη και ανέβασαν τη θερμοκρασία στη σειρά

admin