Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και όχι 30»

 

Στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι κόντρα στην Εφές στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα της ομάδας του στην Κωνσταντινούπολη για την 11η “στροφή” της Euroleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να μπήκαν στο παρκέ αρκετά “ζεστά”, ωστόσο η περιφερειακή τους άμυνα τους “πρόδωσε” στο δεύτερο μέρος και έτσι γνώρισαν την ήττα στην Κωνσταντινούπολη με 82-71 από την back to back Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το σημερινό ματς, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να ελέγχει το ρυθμό για 40 λεπτά και όχι για 30 όπως έπραξε σήμερα, ενώ μεταξύ άλλων είπε πως στόχος του Ολυμπιακού φέτος στην Euroleague είναι τα πλέι-οφς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Όπως περιμέναμε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που έπρεπε να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο για 40 λεπτά που δεν κάναμε. Για τρία δεκάλεπτα ελέγξανε τον ρυθμό, γυρίσαμε τη μπάλα και παίξαμε πολύ καλά. Στην τέταρτη περίοδο ήμασταν κάπως σκουριασμένοι στην επίθεση, δώσαμε κατοχές στην Εφές, αντί να παίξουμε με ρυθμό. Η Εφές έχει 3 πολύ ταλαντούχους παίκτες, τον Κλάιμπερν, τον Μίσιτς, τον Μπομπουά που έβαλαν μεγάλα σουτ που μας πλήγωσαν. Πρέπει να συγχαρούμε την Εφές. Στο τέλος βρήκαν τρόπο να κερδίσουν. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι και να ελέγχουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και όχι 30».

«Το ταλέντο της Εφές βρήκε 16 πόντους στο short roll. Πήραν αποφάσεις και είναι δύσκολο να βρεις 3 αμυντικούς, να παίζουν καλά. Για 30 λεπτά παίξαμε σταθερά στην άμυνα. Ο Κλάιμπερν πήρε κάποια σουτ υπό πίεση και τα έβαλε και αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας. Όταν μπαίνουν τέτοια σουτ η ψυχολογία πέφτει. Ανταγωνιστήκαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης που είναι σε φόρμα τώρα. Κάνουμε τη δουλειά μας και εξελισσόμαστε. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα πλέι οφ, δεν είναι εύκολο σε μια τόσο ανταγωνιστική Euroleague».

Για την κατάταξη είπε: «Δεν βλέπω την βαθμολογία. Κάποιες πολύ καλές ομάδες δεν είναι καν στην 8άδα και το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό. Δεν μας νοιάζει η βαθμολογία και το πρόγραμμα. Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Την Δευτέρα έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και μετά παίζουμε με την Βίρτους. Δεν μπορείς να έχεις κανένα εύκολο παιχνίδι, δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Live Streaming: Παναθηναϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων

admin

Τσάμπι Αλόνσο: «Είμαι στο σωστό μέρος και θέλω να συνεχίσω»

admin

Καβγάς με ροχάλες, βρισιές και κλωτσιές στο Κολωνάκι

admin
Translate »
×