Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπολομπόι: «Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ατομικά και ομαδικά»

 

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ μετά τη νίκη στο φιλικό με την Φενέμπαρχτσε και τόνισε τη βελτίωση που παρουσιάζει η νέα του ομάδα.

Ο Τζόελ Μπολομπόι φάνηκε ευχαριστημένος μετά τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο φιλικό των δύο ομάδων, με την ομάδα του να παρουσιάζει βελτίωση, όπως τόνισε.

Παράλληλα στάθηκε και στη σκληρή δουλειά που γίνεται από όλο το γκρουπ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χθες ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν κλειστό ματς, αλλά είδαμε την πρόοδο που κάνουμε. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και επιθετικά προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Όλοι εδώ καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά. Νιώσαμε καλά που παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που μας βοήθησε να δούμε που βρισκόμαστε.

Ανυπομονούμε για τον αγώνα της Δευτέρας. Θα είναι κάτι σαν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, καθώς θα είναι ανοικτό στο κοινό. Θα έρθουν αρκετοί φίλαθλοι. Όλοι ανυπομονούμε. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι, για τον επιπλέον λόγο ότι κερδίσαμε το χθεσινό ματς. Περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικοί και ακόμη πιο συγκεντρωμένοι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστρέφει μετά από πέντε μήνες ο Βίνσεντ

admin

BCL: Στην κορυφαία πεντάδα οι Ετσενίκε και Ράγκλαντ

admin

Παγωτά… ο Σαρλ!

admin
Translate »
×