Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουζούλας: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση»

 

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φετινή πορεία της ομάδας του, αλλά και για το συνολικό πλάνο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μπουζούλας:

Για τη φετινή πορεία του Ποσειδώνα: «Εμείς μπήκαμε στη Γ’ Εθνική απ’ το “παράθυρο”, από μια συγχώνευση που έγινε ως πρώτοι επιλαχόντες, λίγο πριν τον δεκαπενταύγουστο. Η ομάδα ήταν σχεδόν έτοιμη για ν’ αγωνιστεί στην Α’ ΕΣΚΑ, όμως όλοι στην ομάδα είπαν ότι θα δεχθούμε την πρόκληση, ως και μια επιβράβευση για τα παιδιά που ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ν’ αγωνιστούμε στη δύσκολη συγκυρία της Γ’ Εθνικής. Όλη η χρονιά ήταν ένα roller-coaster. Ξεκινήσαμε αρκετά αισιόδοξα με το Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο, μετά κάναμε μια “κοιλιά” στη μέση του πρωταθλήματος και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αυτό που είπαμε με τα παιδιά στο τελευταίο ματς με τη Χίο ήταν ότι θα ήταν κρίμα να τελειώσει αυτό το όμορφο ταξίδι μας εδώ, μετά από όλα αυτά που περάσαμε αυτήν τη χρονιά. Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, σίγουρα ως αουτσάιντερ, αλλά όσο παίζουμε ελπίζουμε».

Για τη σειρά που ακολουθεί με το Πικέρμι (1-1): «Είναι πιο φορμαρισμένη ομάδα το Πικέρμι. Είχαμε παίξει μαζί στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου γύρου, όπου κερδίσαμε στην παράταση και από ‘κει και πέρα έκανε ένα 8/8. Εκεί συνετέλεσε και ότι άλλαξε το σχήμα τους, έφυγε ο ψηλός τους κι έτσι πήγαν σε πιο small-ball σχήματα, τα οποία τούς βόλεψαν πάρα πολύ. Σίγουρα είναι δύσκολο ν’ αντιμετωπίσεις τον τρόπο παιχνιδιού του Πικερμίου, αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που παίρνουμε περισσότερο ενέργεια απ’ την άμυνα, οπότε θα δούμε».

Για το πλάνο του συλλόγου: «Τα κόστη έχουν μεγάλη διαφορά στο τοπικό πρωτάθλημα με τις εθνικές κατηγορίες. Δεν είναι μόνο τα ταξίδια αυτά καθ’ αυτά, είναι και τα αγωνιστικά κόστη. Για μια ομάδα μικρή, τοπική όπως ο Ποσειδώνας είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό. Ο Ποσειδώνας πάντα κοίταζε και πρόσεχε τις ακαδημίες του, είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο και θέλει να πηγαίνει μέχρι εκεί που φτάνει. Σίγουρα θέλουμε να πρωταγωνιστούμε σε όποιο πρωτάθλημα βρισκόμαστε, να το διασκεδάζουμε και όπου μάς βγάλει αυτό».

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα πάρει την άνοδο απ’ τον 3ο όμιλο: «Σήμερα είναι λίγο πιο εύκολο, γιατί το Σάββατο και πριν ισοφαρίσει τη σειρά η Δάφνη θα ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ ότι η Δάφνη έχει ένα προβάδισμα, δεν ξέρω τι αποθέματα έχει η ομάδα της Ραφήνας να ξανακάνει μπρέικ μες στη Δάφνη. Θα πόνταρα στη Δάφνη, γιατί είναι ένα σωματείο πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα. Απ’ όλη τη χρονιά φάνηκε ότι η Δάφνη και ο Αργοναύτης ήταν οι πιο δυνατές ομάδες. Η Δάφνη έχει μια πεντάδα ίσως και παραπάνω κατηγορίας, απλά έχει πιο περιορισμένο ρόστερ. Ο Αργοναύτης έχει μεγαλύτερο ρόστερ, με κάποια έμπειρα παιδιά, αλλά βασίζεται περισσότερο στην ομοιογένεια της ομάδας. Όποιος περάσει απ’ αυτό το ζευγάρι, αυτός θ’ ανέβει, δίνοντας πάντα ένα προβάδισμα στη Δάφνη».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Elite League: Στο Ο.Κ. Άνω Λιοσίων το Final 4

admin

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ας το κάνουμε…» (video)

admin

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Πάνω από 3.000 επισκέπτες, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας

admin
Translate »