Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπράτσος: «Ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε»

 

Το σχόλιό του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο τεχνικός του Βόλου. Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε πως υπήρξε ο παράγοντας τύχη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τέλος για τους γηπεδούχους. 

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λαμία, ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 2:1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός των Θεσσαλών, Κώστας Μπράτσος, μιλώντας στην Cosmote TV, αναγνώρισε το γεγονός πως οι Ηπειρώτες μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος:

«Και στο πρώτο μέρος ήμασταν αγχωμένοι. Δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος. Στο σημείο που έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό, μας έπιασε ένας παρορμητισμός που μας έκανε να υποφέρουμε και ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε».

Για την αποδοχή από τους παίκτες του και από τα μικρά παιδιά του Βόλου: «Αυτά τα παιδιά δίνουν τα πάντα και έχουν τα θερμά μου συγχαρητήρια. Κάνουν κατάθεση ψυχής. Οσον αφορά τα μικρά παιδιά, είναι από τον Βόλο, ζουν στις γειτονιές μας και είναι ό,τι καλύτερο να βλεπουν την ομάδα της πόλης τους».

Για τον Φερνάντες που αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως παίκτης του Βόλου στο Πανθεσσαλικό: «Ο Βόλος ωθεί τους παίκτες για το βήμα παραπάνω. Και ο ίδιος το γνωρίζει ότι το οφείλει και στους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε υγεία και να εκπληρώσει τα όνειρά του, όπως το επιθυμεί». //


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Τα ζευγάρια και το πρόγραμμα των playoffs της Euroleague

admin

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin