Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νάρεϊ: «Στην Ελλάδα είναι όλοι τρελοί με το ποδόσφαιρο»

 

Ο 28χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην απόφαση του, να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε σε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στη Γερμανία και στάθηκε στην απόφαση του να αγωνίζεται με την “ασπρόμαυρη” φανέλα και την γενικότερη εμπειρία του από τους Θεσσαλονικιούς. Επιπλέον τόνισε ότι στην Ελλάδα είναι όλοι τρελοί με το ποδόσφαιρό, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έζησε στη Γερμανία.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Νάρεϊ:

Για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Στο ποδόσφαιρο έχεις πολύ περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου τράβηξαν την προσοχή άλλων συλλόγων .Όλοι εδώ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να συγκριθεί σε τίποτα τα όσα έζησα σε όποιες ομάδες αγωνίστηκα στην Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική στον ΠΑΟΚ και μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι φυσικά -επίσης- ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά εδώ στον ΠΑΟΚ είναι όλα διαφορετικά, δεν μπορώ να συγκρίνω τις καταστάσεις».

Για τη μεταγραφή του αποκάλυψε: «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η αποχή δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για την Φορτούνα. Κατέθεσα αίτημα να μην παίξω έγκαιρα και με διαφάνεια και ως εκ τούτου προφανώς δεν υπάρχει κάτι άδικο από πλευράς μου. Δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς που ήθελα να φύγω από την Φορτούνα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Εθελοντές… VIP στο Παρίσι

admin

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

admin

Την τρόμαξε… αλλά στο τέλος μίλησε η πολυφωνία

admin
Translate »
×