Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα γκέλα για τη Μίλαν…

 

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, μετά την ήττα από τη Φιορεντίνα (2:1), δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έμεινε στο 1:1 με τη Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Serie A.

Η Μίλαν είδε τη Φιορεντίνα να της σταματά την ανοδική πορεία την περασμένη αγωνιστική και δεν κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, χάνοντας περαιτέρω βαθμολογικό έδαφος. Οι “ροσονέρι” έχασαν βαθμούς από τη Σαλερνιτάνα (1:1) και έτσι παρέμειναν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, κινδυνεύοντας να χάσουν και τη θέση τους στην τετράδα από την επόμενη αγωνιστική.

Στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι φρόντισε να δείξει εξ αρχής τις προθέσεις της, παίρνοντας πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Οι “ροσονέρι” κυκλοφορούσαν την μπάλα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κι αναζητούσαν χώρους για να απειλήσουν την εστία του Οτσόα, δίχως επιτυχία. Η Σαλερνιτάνα, προσπαθούσε από την πλευρά της να αντισταθεί στην πίεση και να απειλήσει υπό τις δικές της συνθήκες, αλλά στα πρώτα 15′ καμία εκ των δύο δεν είχε αξιοσημείωτη στιγμή. Στο 203′, ο Λεάο είχε καλή στιγμή για τη Μίλαν, καθώς σούταρε μέσα από την περιοχή μετά από κόντρα που κέρδισε κι έστειλε την μπάλα άουτ. Οι “ροσονέρι” είδαν αρκετές τους προσπάθειες να καταλήγουν σε κόρνερ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφεραν να λύσουν τον… γόρδιο δεσμό, με τον Ζιρού να σκοράρει για το 1:0, μετά από ασίστ του Μπενασέρ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη ψυχολογία με το μέρος τους, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και ήθελαν να… καθαρίσουν την υπόθεση της νίκης κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Πάουλο Σόουζα καλούνταν να διαχειριστούν το γκολ που δέχθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, η κατοχή της μπάλας ήταν πιο ισορροπημένη συγκριτικά με το πρώτο 45λεπτο, ωστόσο η Μίλαν εξακολουθούσε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 52′, οι “ροσονέρι” είχαν ευκαιρία με τον Λεάο, αλλά το σουτ του Πορτογάλου επιθετικού ήταν άστοχο. Στο 61′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Ντιά να νικά τον Μενιάν για το 1:1. Εν συνεχεία, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προσπαθούσε να βρει ξανά χώρους στην άμυνα της Σαλερνιτάνα, με στόχο να πάρουν εκ νέου προβάδισμα. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και το 1:1 παρέμεινε έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

ΓΚΟΛ: 45+1′ Ζιρού / 61′ Ντιά
Κίτρινες: 59′ Ζιρού, 90+4′ Τομόρι / 85′ Σαμπιά, 89′ Κουλιμπαλί, 90+7′ Ντιά
Κόκκινη:-

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Τιό, Τομόρι, Καλούλου, Μπενασέρ (85′ Τονάλι), Κρούνιτς, Ερνάντες, Σαελεμάκερς (77′ Φλορέντζι), Ντίας (63′ Ντε Κέτελαρ), Λεάο (63′ Ορίγκι), Ζιρού (63′ Ιμπραΐμοβιτς)

Σαλερνιτάνα (Πάουλο Σόουζα): Οτσόα, Γκιόμπερ, Ντανίλιουτς, Πιρόλα (68′ Λοβάτο), Κουλιμπαλί, Μπόινεν, Μπράνταριτς, Ματζόκι (83′ Σαμπιά), Καντρέβα (68′ Μπονατσόλι), Κάστανος (56′ Πιάτεκ), Ντιά

Ακολουθούν…
Μίλαν: Εκτός έδρας με Ουντινέζε (18/3)
Σαλερνιτάνα: Εντός έδρας με Μπολόνια (18/3)

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A, κάνοντας κλικ εδώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μάντσεστερ Γ.: Πρόταση για τα ακραία μπακ της Ιντερ, Μπαστόνι και Ντάμφρις

admin

Στην τετράδα ο ΠΑΟΚ έθεσε εκτός Ευρώπης τον Απόλλων Σμύρνης

admin

Φαλ: «Μείναμε ενωμένοι, δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

admin