Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη με “buzzer beater” για τα Βριλήσσια | Πήρε… εκδίκηση η ΑΕΚ

 

Τα πρώτο -χρονικά- παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Handball Premier επιφύλασσε… εκπλήξεις, με το ματς να μετατρέπεται σε “θρίλερ” στα τελευταία δευτερόλεπτα και τους γηπεδούχους να επικρατούν με 29-28.

Η “Ένωση” έκανε το 2Χ2 και πήρε… άτυπη ρεβάνς στην Πυλαία (22-18) για τον περσινό τελικό Κυπέλλου στον οποίο είχε ηττηθεί από την τοπική ομάδα, ενώ ο Διομήδης Άργους νίκησε εύκολα στην έδρα του τη ΧΑΝΘ, με σκορ 35-22.

Οι αγώνες:

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΑΕΚ 

Οι δύο ομάδες διατήρησαν χαμηλά το σκορ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με την Πυλαία να προηγείται με 4-1. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις επιθετικά, ωστόσο αντέδρασε και μπήκε στα αποδυτήρια με ένα… ισχνό προβάδισμα (7-8), χάρη στους Κεδέρη και Τικ (δύο γκολ αμφότεροι).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, με την είσοδο του Ηλιόπουλου να δίνει άλλη… πνοή στην “Ένωση”, η οποία πήρε διαφορά πέντε γκολ (10-15, 12-17). Η Πυλαία δεν παράτησε το παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε να το ανατρέψει και έτσι η ΑΕΚ έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα (18-22).

Ημίχρονα: 7-8, 18-22

Βριλήσσια – Ιωνικός Ν.Φ.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, με το παιχνίδι να είναι ντέρμπι με τα… όλα του και εν τέλει να κρίνεται σε “νεκρό” χρόνο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, τα Βριλήσσια κέρδισαν επιθετικό φάουλ, με τον Αϊβαλιώτη (παίκτης Ιωνικού) να πετάει, όντας εκνευρισμένος, την μπάλα μακριά.

Παίκτες και επιτελείο του Ιωνικού διαμαρτύρονταν έντονα στους διαιτητές, οι οποίοι απέβαλλαν τον παίκτη των φιλοξενούμενων και χρέωσαν με πέναλτι την ομάδα του. Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα, με τα Βριλήσσια να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, με ανατροπή, η οποία ήταν η πρώτη στην Handball Premier μετά από 11 χρόνια.

Ημίχρονα: 14-15, 29-28

Διομήδης Άργους – ΧΑΝΘ

Οι γηπεδούχοι πήραν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, όντας “εμφατικοί”. Στο πρώτο μέρος κινήθηκαν σε… ρηχά νερά αμυντικά και επέτρεψαν στη ΧΑΝΘ να σκοράρει 13 φορές, ωστόσο διατηρούσαν σταθερά μια διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “λύκοι” συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση, ωστόσο βελτίωσαν κατά πολύ την αμυντική τους λειτουργία και επικράτησαν άνετα των φιλοξενούμενων, με διαφορά 13 γκολ (35-22).

Ημίχρονα: 17-13, 35-22


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Δοκιμασία στο Μπράιτον για τη Σίτι

admin

Ζητείται αντίδραση για την ισοφάριση

admin

Η Γκράινερ αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει

admin