Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη… τετράδας για τη Λάτσιο | Τα βρήκε “σκούρα” η Φιορεντίνα

 

Οι Ρωμαίοι, με πρωταγωνιστή τον Τσίρο Ιμόμπιλε, επικράτησαν με 2:0 στην έδρα της Σαλερνιτάνα και “αναρριχήθηκαν” στην τέταρτη θέση. Οι “βιόλα”, παρότι ήταν ανώτεροι στην αναμέτρηση, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1:1) με την Έμπολι στο “Αρτέμιο Φράνκι”.

Η Φιορεντίνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 21ο λεπτό ο Βενούτι έχασε ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 29′ η Έμπολι προηγήθηκε, κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Καμπιάγκι να εκμεταλλεύεται ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και να πλασάρει εύστοχα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι μοναδικές φάσεις ήταν τα ακυρωθέντα γκολ, ένα για κάθε ομάδα.

Στο 57′, ο Τέρζιτς βρήκε τον Γκονζάλες στα όρια της περιοχής, όμως η μακρινή κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Κουάρτα πήρε την μπάλα στην περιοχή, σούταρε με τη μία, όμως ο Βικάριο απομάκρυνε τον κίνδυνο. Οι “βιόλα” πίεζαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν τους επέτρεπε να πλησιάσουν με καλές προϋποθέσεις. Στο 85ο λεπτό η Φιορεντίνα… έλυσε το γόρδιο δεσμό, με τον Καμπράλ να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. O σκόρερ των γηπεδούχων έφτασε κοντά στο να σκοράρει και να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο ο Βικάριο απέκρουσε το δυνατό σουτ.

Η Λάτσιο ξεκίνησε δυνατά, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα, στο 14′, με τον Καντρέβα να σουτάρει από μακριά και την μπάλα να περνάε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 23ο λεπτό ο Φελίπε Άντερσον απέφυγε δύο αμυντικούς και σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Σέπε να αποκρούει. Στο 34ο λεπτό ο Πέδρο σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο γκολκίπερ της Σαλερνιτάνα απομάκρυνε ξανά.

Η επόμενη καλή στιγμή του παιχνιδιού μετουσιώθηκε σε γκολ για τους “λατσιάλι”. Στο 60′, ο Μάρουσιτς βρήκε ωραία τον Ιμόμπιλε και ο Ιταλός επιθετικός δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ. Στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Τσίρο Ιμόμπιλε, με τον αρχηγό της Λάτσιο να κάνει το 2:0. Στο 89ο λεπτό ο Μπρον ανέτρεψε τον Κανσελιέρι στην περιοχή, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες, η μία για διαμαρτυρία, με τον Λουίς Αλμπέρτο να αστοχεί στο πέναλτι.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Serie A:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου

Σασουόλο – Νάπολι 0:2

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου

Σαμπντόρια – Μπολόνια 1:2
Μόντσα – Μίλαν 0:1
Ίντερ – Ουντινέζε 3:1

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Αταλάντα – Λέτσε 1:2
Σαλερνιτάνα – Λάτσιο 0:2
(60′, 69′ (πεν.) Ιμόμπιλε)
Φιορεντίνα – Έμπολι 1:1
(85′ Καμπράλ / 29′ Καμπιάγκι)
19:00 Σπέτσια – Γιουβέντους
21:45 Ρόμα – Βερόνα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

21:45 Τορίνο – Κρεμονέζε


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Με Χάκετ και Κορντινιέ κόντρα στον Παναθηναϊκό

admin

Η Williams δεν θα έχει εφεδρικό σασί στη Σουζούκα

admin

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

admin
Translate »
×