Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικάει και προκρίνεται ο Τσιτσιπάς

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής, αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, σε μια αναμέτρηση με χαρακτήρα τελικού, καθώς ο ηττημένος αποκλείεται από τον όμιλο και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (18/11, μετά τις 22:00) τον Αντρέι Ρούμπλεφ σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού, καθώς ο ηττημένος στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του ATP Finals στο Τορίνο, θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τόσο ο Έλληνας τενίστας όσο και ο Ρώσος βρίσκονται στο 1-1 από τα προηγούμενα παιχνίδια τους στο τουρνουά, καθώς και οι δύο νίκησαν τον Μεντβέντεφ κι έχασαν από τον Τζόκοβιτς. Ο νικητής εξασφαλίζει απευθείας θέση στα ημιτελικά του κόκκινου ταμπλό.

Μεταξύ τους οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές σε επίπεδο ATP Tour, με τον Τσιτσιπά να μετρά έξι νίκες έναντι τεσσάρων του Ρούμπλεφ. Τελευταία συνάντησή τους ήταν, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αστάνα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί με 2:1 σετ στον ημιτελικό.

Όποιος από τους δύο προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος εξασφάλισε την πρωτιά στο πράσινο ταμπλό.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Έμερι: «Μιλάμε με την UEFA γι’ αυτήν την κίτρινη κάρτα του Μαρτίνες»

admin

F1 GP Κίνας: Ο Φερστάπεν το Sprint της Κίνας

admin

Με… Παππά η προπόνηση των ακρωτηριασμένων

admin