Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικηφόρο πέρασμα από την Χίο για τον Παναθηναϊκό

 

Οι “πράσινοι” επικράτησαν 9-8 επί της ομάδας του νησιού της μαστίχας για τη 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι του Δημήτρη Μάζη πήραν άλλη μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη (μετά από αυτή επί του Εθνικού την περασμένη αγωνιστική), αυτή τη φορά στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας όπου επιβλήθηκε με 9-8 επί του ΝΟ Χίου για τη 10η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Το “τριφύλλι” έφτασε έτσι στους 22 βαθμούς, εδραιώνεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας του Ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός, με σφιχτή άμυνα, εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, βρέθηκε να προηγείται με 4-0 και 6-1. Οι Χιώτες έκαναν την προσπάθειά τους στο τέλος, αλλά απλά κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 9-8.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8-9

Οκτάλεπτα: 0-4, 2-2, 2-3, 4-0.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Καρακούρος, Μιμίδης, Παππάς 2, Γιαϊσίνοβιτς, Χαλατζιάν 2, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου 2, Τζώρτζης, Παζαΐτης 1, Χατζηστεφάνου, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καραβάς, Αμπάζης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Παρίσι: Ποδήλατο και περπάτημα κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

admin

Δοκιμασία στην “κόλαση” της Stark Arena

admin

Αταμάν: “Η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες”

admin
Translate »
×