Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νοκ άουτ με θλάση ο Κουρμπέλης

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (24/3, 21:45) το Γιβραλτάρ, καθώς ο 29χρονος μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πορτογαλία.

Χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας την Παρασκευή (24/3, 21:45) κόντρα στο Γιβραλτάρ στον Φάρο της Πορτογαλίας, για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο 29χρονος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό μηρό και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή. Έτσι, ο Γκουστάβο Πογιέτ χάνει ένα σημαντικό… εργαλείο στην προσπάθεια της “γαλανόλευκης” για να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της.

Αμφίβολος είναι να θυμίσουμε τόσο ο Μπουχαλάκης, ο οποίος έκανε την Τετάρτη (22/3) τη μισή προπόνηση, έχοντας ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Φώτη Ιωαννίδη. Δηλώνει “παρών” όμως ο Μπάλντοκ, ο οποίος έβγαλε το χθεσινό (22/3) πρόγραμμα με επιτυχία.

Το πλήγμα αυτό βέβαια είναι σημαντικό για την Εθνική ομάδα, αλλά και για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο αρχηγός του “τριφυλλιού” έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση και η παρουσία του είναι καταλυτική στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γρανάδα… επιβίωσε στη χώρα των Βάσκων

admin

Η Νις… βύθισε τη Λοριάν του Κατσέρη

admin

Μήτογλου: «Ήμασταν χαλαροί, τώρα είναι η ώρα να τα δώσουμε όλα» (video)

admin