Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νοκ άουτ ο Μπράμπετς για Παναθηναϊκό | Μέσα ο Λάζαρος

 

Με μία πολύ σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής θα παραταχθεί κόντρα στους πρωτοπόρους ο Άρης, ενώ ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή επίσημου αγώνα.

Χωρίς τον Γιάκουμπ Μπράμπετς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Άρης. Ο διεθνής Τσέχος στόπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έμεινε προληπτικά εκτός. Από την άλλη, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε κανονικά στην 20αδα του Απόστολου Τερζή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς (ο διεθνής Τσέχος αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους, καθώς στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) Ντουκουρέ, Μανού Γκαρσία, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Χαϊροβιτς, Χατζηιωάννου, Τανούλης Παναγίδης, Καρακασίδης».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Φασούλας: «Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης»

admin

Ρούντιγκερ: «Η βία και η τρομοκρατία είναι απαράδεκτες»

admin

Τιμή στους πεσόντες της Καισαριανής από τον ΣΕΓΑΣ, το ΕΚΑ και το ΕΚΠ

admin
Translate »
×