ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Νομίζαμε ότι δε θα φύγουν ποτέ: Έτσι καθαρίζουν τα μαύρα σημάδια και τα καμμένα λίπη από τον πάτο του τηγανιού

Με τρία υλικά που όλοι έχετε στην κουζίνα μπορείτε εύκολα να εξαφανίσετε τα μαύρα σημάδια από κάψιμο στο πίσω μέρος του τηγανιού σας.

Τα αδύναμα εγκαύματα που δεν έχουν προλάβει να μετατραπούν σε μαύρη κρούστα μπορούν να αφαιρεθούν από τον πάτο του τηγανιού με μούλιασμα σε νερό και με την προσθήκη ενός ήπιου απορρυπαντικού.

Πως μπορείτε να αφαιρέσετε όμως έντονα καψίματα από δύσκολα υλικά όπως η καμμένη καραμέλα; Μην χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση πιρούνια ή μαχαίρια και γδάρετε στα σκέυη σας, γιατί υπάρχει λύση και βρίσκεται στην κουζίνα σας.

Τρία υλικά που εξαφανίζουν τα μαύρα σημάδια

  1. Το ξύδι βοηθά στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων ζάχαρης σε εμαγιέ γλάστρες και σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
  2. Η μαγειρική σόδα αφαιρεί τις εναποθέσεις ζάχαρης σε γλάστρες από σμάλτο και μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα
  3. Το αλάτι αφαιρεί γρήγορα την καμένη μαρμελάδα ή μαρμελάδα από οποιοδήποτε πιάτο

The post Νομίζαμε ότι δε θα φύγουν ποτέ: Έτσι καθαρίζουν τα μαύρα σημάδια και τα καμμένα λίπη από τον πάτο του τηγανιού appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

Η απάτn με τον μπακαλιάρο: Πώς θα καταλάβετε εάν είναι αuθεντικός

admin

Πως να επιλέξετε μπακαλιάρο και πως οι έμπоρоı προσπαθούν να σας παpαπλανńσουν

admin

Οι 2 λέξεıς που δεν πρέπεı να λες, όταν ζnτάς σuγγνώμη

admin
Translate »
×