Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντίκο: «Η ομάδα έχει βελτιωθεί αλλά μπορούμε και καλύτερα»

 

Ο 30χρονος επιθετικός, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (21/1, 17:00, ΕΡΑΣΠΟΡ), μίλησε για τη βελτίωση στην εικόνα των Κρητικών μετά τη διακοπή και για την προσαρμογή του στην ομάδα.

Ο Νουά Ντικό επεσήμανε πως ο ΟΦΗ πηγαίνει καλά, όντας αήττητος στα τέσσερα τελευταία ματς, όμως μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ και να έχει πιο πολλές νίκες, ενώ τόνισε ότι η διακοπή έκανε καλό σε όλους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«H oμάδα πηγαίνει καλά, είμαστε αήττητοι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές όμως δε νικήσαμε σε όλα τα παιχνίδια και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Όλοι βλέπουν ότι η ομάδα έχει ήδη βελτιωθεί αλλά μπορούμε και καλύτερα, ειδικά στις ευκαιρίες που δημιουργούμε και τα γκολ που μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο, έπαιξαν καλά και δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2023 και ελπίζω να το καταφέρουμε. Είναι σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να νικάμε κάθε αντίπαλο που έχουμε μπροστά μας.

Προσωπικά νιώθω καλύτερα και έχω προσαρμοστεί στην ομάδα, προφανώς η διακοπή έκανε καλό σε όλους μας, όλοι είμαστε καλύτερα τώρα και δεν είμαι μόνο εγώ που αισθάνομαι έτσι. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για να κάνουμε χαρούμενη την ομάδα και τους φιλάθλους μας».//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Αμφίβολος ο Μπάμπα για Λεωφόρο

admin

Μιλουτίνοφ: «Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου»

admin

Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πρέπει να παίζουμε με κάποιον σκοπό»

admin
Translate »
×