Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντεμιρέλ: «Με τον Μποντιρόγκα είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

 

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, για το νέο πρόεδρο της Ευρωλίγκα, ενώ τόνισε πως σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Τουργκάι Ντεμιρέλ έσταξε… μέλι για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα μετά την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωλίγκα. Ο Πρόεδρος της FIBA προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι σύντομα θα έρθει σε επικοινωνία με τον Μποντιρόγκα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, το οποίο με εκείνον στο… τιμόνι μοιάζει πολύ πιο αισιόδοξο.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Τουργκάι Ντεμιρέλ: «Έστειλα τα συγχαρητήριά μου στον Μποντιρόγκα για τον νέο του ρόλο, είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τώρα, η προτεραιότητά του είναι η Ευρωλίγκα, αλλά θα μιλήσουμε σύντομα, καθώς θέλουμε να συνεργαστούμε και τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Για το επίπεδο του Ευρωμπάσκετ δήλωσε: «Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πραγματικά υψηλό. Έχει ανέβει πολύ και πλέον είναι πολύ πιθανό αρκετοί σταρ του ΝΒΑ να ενδιαφερθούν να έρθουν, καθώς βοηθά πολύ το νέο φορμάτ που είναι κάθε τέσσερα χρόνια».

Ο Καμίλ Νόβακ (εκτελεστικός διευθυντής της FIBA) για τη διαιτησία ανέφερε:

«Οι διαιτητές αξιολογούνται πριν και κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Προφανώς και θα γίνουν λάθη. Αυτό που έγινε στο Λιθουανία-Γερμανία ήταν ένα τεράστιο λάθος, μία αποτυχία και είναι κάτι που δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον. Πάντα υπάρχουν παράπονα για τους διαιτητές. Είναι μέρος της διοργάνωσης. Θυμάμαι ότι τα παράπονα ήταν περίπου ίδια και στο Ευρωμπάσκετ του 2015. Η διαφορά με τότε είναι πως έχουν αναπτυχθεί πολύ τα Μέσα».


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρτίνες: «Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»

admin

Φρανκ ο επικρατέστερος σε περίπτωση που χαλάσει του Αμορίμ στην Λίβερπουλ

admin

Ο ΛεΜπρόν είναι… έξαλλος με τη διαιτησία (video)

admin