Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντεμπούτο Σπανούλη με… ευρωπαϊκό άρωμα

 

Τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει το Περιστέρι, μιας και σήμερα (3/10, 19:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) αντιμετωπίζει την Μπνέι Χερτζλίγια στο “Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου”.

Με μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους ξεκινούν στη σεζόν 2022-2023 οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης”. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, λίγες ημέρες πριν… ντεμπουτάρει στην Basket League, ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η ομάδα από το Ισραήλ είναι η αντίπαλος για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Basketball Champions League.

Ο 40χρονος προπονητής έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του. Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών ήταν αρκετά δυνατές. Παράλληλα, στα τελευταία φιλικά της ομάδας η εικόνα ήταν αρκετά ενθαρρυντική.

Η Μπνέι Χερτζλίγια έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής (2/10). Ο Όρεν Αχαρόνι έχει επίσης όλους τους αθλητές του διαθέσιμους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην παίκτης του Προμηθέα, Κρις Μπαμπ. Τέλος, προέρχονται από την ήττα με 92-78 από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι άλλες δύο ομάδες του γκρουπ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τενερίφη και η πρωταθλήτρια Λιθουανίας, Ρίτας Βίλνιους.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστρέφει μετά από πέντε μήνες ο Βίνσεντ

admin

BCL: Στην κορυφαία πεντάδα οι Ετσενίκε και Ράγκλαντ

admin

Παγωτά… ο Σαρλ!

admin
Translate »
×