Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντε Κετελάρε «Όνειρο μου να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ»

 

Δηλώσεις έκανε ο Βέλγος νέος παίκτης της Μίλαν,μιλώντας για την επιθυμία του να κατακτήσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά και για το πρότυπο του τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε το ενδιαφέρον των ”ροσονέρι” για τον Ντε Κετελάερε με την ομάδα από το Μιλάνο να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 36 εκατομμύρια για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Αυτή ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή της Μίλαν το φετινό καλοκαίρι και υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας για το οτι ο 21χρονος θα πετύχει στο ”Σαν Σιρο”.
Ο ίδιος σε συνέντευξη δήλωσε πως θέλει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την νέα του ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως πρότυπο του είναι ο συμπατριώτης του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπήρχε πολλή ένταση, μόνο τη στιγμή που κράτησα τη φανέλα της Μίλαν στα χέρια μου είπα: εντάξει είμαι παίκτης της Μίλαν. Το όνειρό μου είναι να κερδίσω το Champions League, πιστεύω ότι τώρα που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα είναι πιο εύκολο να πετύχω τον συγκεκριμένο στόχο»

«Μου άρεσε πάντα ο Ντε Μπρόινε, είναι ο καλύτερος στο ρόλο μου, αυτόν του μεσοεπιθετικού και συνεπώς κοιτάζω πάντα τον τρόπο που αγωνίζεται. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μίλησα με τον Στέφανο Πιόλι, ήξερα τι περίμενε από μένα. Λίγες ημέρες πριν το επιτελείο της Μίλαν μού έδειξε κάποια videos για να καταλάβω το στυλ του παιχνιδιού που περιμένουν από μένα, κάτι που μου άρεσε πολύ»


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό, θα τα δώσουμε όλα» (video)

admin

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

admin

Τρελό γλέντι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την επική πρόκριση

admin