ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ντράπηκε και η ντροπή: Την πέτυχε στα δύσκολα, το έπαιζε φίλος και την «δάγκωσε» σε δόσεις

Οι αποκαλύψεις για τα όσα έζησε η 62χρονη στη Θεσσαλονίκη προκαλούν αίσθηση. Ένας άντρας που το έπαιζε φίλος, ήταν εκείνος που κρυβόταν πίσω από τις αλλεπάλληλες ντροπές…

Την έκλεβε συστηματικά στη Θεσσαλονίκη και έφτασε στο σημείο να την επισκεφθεί δήθεν για να της επιστρέψει ένα μέρος από τα χρήματα που είχε βουτήξει, με στόχο να συνεχίσει τα όσα είχε ξεκινήσει λίγο διάστημα νωρίτερα.

Το θύμα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάστημα και ήταν αδύνατον να αντιδράσεις. Έτσι η μία κλοπή άρχισε να διαδέχεται την άλλη…

Χρήματα, τραπεζικές κάρτες και κοσμήματα έκλεψε 44χρονος από 62χρονη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης, ως γνώριμος της 62χρονης από ετών και εκμεταλλευόμενος την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση απέκτησε οικειότητα με αυτήν και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της κατάφερε να αφαιρέσει από την τσάντα, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.475 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες.

Με μία από αυτές αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ ενώ στη συνέχεια κάνοντας χρήση έτερης κάρτας αφαίρεσε το ποσό των 120 ευρώ. Σε μεταγενέστερο χρόνο, ο 44χρονος με την πρόφαση της εύρεσης του χρηματικού ποσού εντός του οχήματός του μετέβη στην οικία της 62χρονης απ’ όπου, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε χρυσαφικά συνολικής αξίας άνω των 15.000 ευρώ και ένα ρολόι αντίκα μεγάλης αξίας.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κοσμημάτων καθώς και το ρολόι, τα οποία αποδόθηκαν στην 62χρονη.

The post Ντράπηκε και η ντροπή: Την πέτυχε στα δύσκολα, το έπαιζε φίλος και την «δάγκωσε» σε δόσεις appeared first on Fumara.gr.


Μετάβαση στην Πηγή
Author: Τίνα Θεοδώρου

Σχετικές αναρτήσεις

20 πράγματα που θα ήθελα να είχα ακούσει στα 18 μου

admin

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

admin

Πόσα χιλιόμετρα πρέπει να περπατώ κάθε μέρα

admin