Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασε τον κίνδυνο η σύζυγος του Μοράτα μετά από επιπλοκές του τοκετού

 

Η Αλίς Κάμπελο, γυναίκα του του Ισπανού επιθετικού της Ατλέτικο, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό, όμως χρειάστηκε αυξημένη φροντίδα και μεταφέρθηκε στην ειδική πτέρυγα του νοσοκομείου.

Η μεγάλη χαρά της οικογένειας Μοράτα, μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού στις 9/1 μετατράπηκε σε ανησυχία καθώς η σύζυγος του Ισπανού ποδοσφαιριστή χρειάστηκε να μεταφερθεί στην εντατική, μετά από επιπλοκές από τον τοκετό.

Ο ίδιος ο Άλβαρο Μοράτα, με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε γνωστή την είδηση, αναφέροντας πως η σύζυγος και μητέρα των παιδιών του είναι πολύ δυνατή και σύντομα θα είναι καλύτερα.

Σήμερα, 11/1, με νέα ανάρτηση ο ίδιος ο Ισπανός, έκανε γνωστό πως η σύζυγός του, βγήκε από την εντατική και είναι καλύτερα.//

Aναλυτικά η ανάρτησή του:

«Γεια σε όλους! Η @alicecampello είναι εκτός ΜΕΘ και είναι στο δωμάτιο πολύ καλύτερα και αναρρώνει με την Μπέλα. Σε ευχαριστώ που για άλλη μια φορά μου έδωσες ένα μάθημα. Είσαι σίγουρα μαχητής και παράδειγμα για μένα. Ήταν σίγουρα οι χειρότερες μέρες της ζωής μου, αλλά είμαι τυχερος που σε έχω κοντά μου. Είσαι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ και η ζωή μου χωρίς εσένα δεν θα είχε κανένα νόημα. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας, και για άλλη μια φορά ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του C.U.N για την λεπτότητα και την περιποίηση τους. Ευχαριστώ Δρ Muñoz και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό το νοσοκομείο. Πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morata (@alvaromorata)

Ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια ανάρτηση, ενημερώνοντας για όλα όσα συνέβησαν:

«Η Μπέλα γεννήθηκε στις 9 του μήνα και είναι υπέροχη. Η μαμά δυστυχώς και αφού η γέννα πήγε πολύ καλά, έχει αρχίσει να έχει επιπλοκές που μας έχουν τρομάξει πολύ! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ της Κλινικής του Πανεπιστημίου Navarra τον φροντίζουν οι καλύτεροι γιατροί και σιγά σιγά αναρρώνει πολύ καλά… είναι πολύ δυνατή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morata (@alvaromorata)


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Πάσχα με Formula 1 σε ANT1+ και ANT1

admin

Και επίσημα αποχώρηση Adrian Newey από Red Bull

admin

Αποθεώθηκε ο θρυλικός Ναδάλ στη Μαδρίτη – Ετοιμάζεται για το «αντίο» του

admin
Translate »