Image default
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ η επικείμενη μεταγραφή του Μαντσίνι!

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, του οποίου η μεταγραφή πρόκειται να κοστίσει παραπάνω από το αναμενόμενο για το “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι, θέλοντας να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του, σε μία θέση που έχριζε τεράστια ανάγκη ποιοτικής προσθήκης. Οι “πράσινοι” ενδέχεται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ακόμη κι εντός της Τετάρτης (25/1), ενώ η θετική έκβαση της υπόθεσης για τον Παναθηναϊκό, δημιουργήθηκε και από την απευθείας επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη.

Το “τριφύλλι” έχει προτείνει ένα ποσό της τάξεως των 2.1 εκατ. ευρώ στους Θεσσαλονικείς για την απόκτηση του παίκτη, αλλά η πλευρά των “κίτρινων” αξιώνει 2.5 εκατ. ευρώ. Η εν λόγω διαφορά, πάντως, δεν στέκεται εμπόδιο στην επίτευξη της συμφωνίας, καθώς ουσιαστικά αφορά ποσοστό μεταπώλησης 20%, το οποίο έχει διατηρήσει η πρώην ομάδα του παίκτη, Μπορντό, από την πώλησή του στον Άρη πριν 3.5 χρόνια. Επομένως, σε αυτό το ποσοστό, έχει επικεντρωθεί το τελευταίο σκέλος των διαπραγματεύσεων και εντός της Τετάρτης (25/1) πρόκειται να βρεθεί η φόρμουλα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, υπήρξε συμφωνία με την πρόταση του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο 3.5 ετών. Μαζί με το συμβόλαιό του, η μεταγραφή του Μαντσίνι αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατ. ευρώ.//


Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWS SPORTΑίθουσα Σύνταξης

Σχετικές αναρτήσεις

Γουόκερ: «Να χρησιμοποιήσουμε τον πόνο για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό»

admin

Επιμένει για Ονάνα ο Ντέκο

admin

Η αγκαλιά του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον μπαμπά του μετά την πρόκριση

admin