Οι ανατιμήσεις προιόντων προβληματίζουν την εστίαση

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι επαγγελματίες της εστίασης, καθώς η ακρίβεια, οι ανατιμήσεις και ο αυτοπεριορισμός των πελατών τους, κινδυνεύουν να καταστρέψουν ό,τι είχε απομείνει στον κλάδο μετά την πανδημία. Όπως λένε, η κίνηση περιορίζεται στα Σαββατοκύριακα, καθώς οι αλλεπάλληλες αυξήσεις είναι απαγορευτικές για συχνές εξόδους.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗ ΦΑΝΑΡΑ
www.ertnews.gr
Μετάβαση στην Πηγή
Author: ERTNEWSΒασίλης Καραμπάσης